A nyomtatás tömeges elterjedése a reneszánsz korban kezdődött a Gutenberg-féle nyomdapréssel, és az évszázadok során sok eltérő nyomtatási eljárás fejlődött ki, míg elértünk jelenünkbe, a flexo nyomdák világába.

A nyomdászat hihetetlen változást hozott az emberek életébe, azonban nem csak a könyvek formájában, hanem tartalmában is történtek újítások. A könyvek kiadási idejének lerövidülése és a nagy példányszám lehetővé tette, hogy a sokat forgatott és természetesen még mindig nagy példányszámban kiadott klasszikusokon, egyházi szövegeken kívül friss irodalmat és aktualitásokat is megjelentessenek a kiadók.

Napjainkban a flexo nyomdák a névjegytől szinte bármilyen céges nyomtatványig, minden dokumentumot kiviteleznek, ami egy irodába, vagy akár a mindennapokba kellhet. A szórólaptól a könyvekig, mindent, ami nyomtatható, elkészíthetünk a korszerű technológiával. Cégünk az állandó termékskála mellett idényjellegű nyomdai termékek előállításával is foglalkozik, így flexo nyomdánkban tényleg bármit megvalósíthatunk, amit Ön elképzelt!

Tájékozódjon weboldalunkon, és bátran forduljon hozzánk ötleteivel, igényeivel!

Share Button