Egy könyv készüljön el időre és hibátlanul?  A könyvnyomtatást bízza ránk, legyen az kis példányszámú vagy nagy példányszámú.

A könyvek lapokból és borítóból állnak, lehetnek ragasztott vagy fűzött kiadványok, kaphatnak illusztrált, fotókkal ellátott oldalakat is. A könyv külseje is változó, grafikával ellátott borítót vagy egyszínű kötést is választhat számára a kiadó. A könyvnek nem csupán a tartalma lényeges, a hozzá kapcsolódó külső tulajdonságok, a kiadvány fizikai megjelenése is sokat nyom a latban. Az eladásnál számításba kell venni azt is, hogy mit üzen egy könyv borítója és egyéb jellemzői.

A nyomdánkban a könyvnyomtatást korszerű gépparkkal végezzük el. A megrendelő által hozzánk eljuttatott terv minden részletét szem előtt tartva történik a kivitelezés. A könyvek nyomtatását minden megrendelőnek el tudjuk készíteni pontosan olyan részletekkel, ahogyan az az előzetes tervben szerepel. Ennek köszönhetően a könyvek, kiadványok azonnal mehetnek a polcokra, a raktárakba stb.

A könyvek nyomtatása példányszámtól függetlenül az elvárt minőségben valósul meg, ha a mi nyomdánkat választja. Ez a szolgáltatásunk elérhető kiadók, cégek számára, de természetesen magánszemélyeknek is végzünk könyvnyomtatást. A papír fajtája,  a betűtípus, a borító anyaga és grafikája mind a kész könyv kézzelfogható, látható tulajdonságai közé tartoznak. Ezek befolyásolják a vásárlókat, az olvasás felé elindíthatják őket. A tervezés, a nyomtatás eredménye kihat a könyv, a kiadvány további sorsára.

A nyomdánktól kapott árajánlatban a könyv jellemzői szerepelnek, terjedelemre, kötészetre, színekre, papírra vonatkozóan. Töltse ki és küldje el nekünk!

A nyomdánk azoknak az ügyfeleknek szintén a rendelkezésére áll, akik a könyvekkel kapcsolatban keresnek megbízható szolgáltatást. El tudjuk készíteni a megrendelt példányszámot minden fennakadás nélkül, még nagyobb megrendelés esetén is. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség több nyomdával is tárgyalnia, megtalálta a legjobbat a könyvnyomtatáshoz. Kérjen a kollégáinktól egy Önnek szóló ajánlatot a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!