A nyomdánkban a meghívó nyomtatás is igénybe vehető. Tudassák a vendégekkel a nagy nap dátumát egyedi meghívón!

A meghívók minden esemény kiegészítői, amiken az eseménnyel kapcsolatos alapvető információk jutnak el a meghívottakhoz. Az esküvők azok közé az események közé tartoznak, amikhez még nyomdában készült meghívót rendelnek. A esküvői meghívó készítést is elegendő néhány hónappal a kitűzött dátum előtt megrendelni a nyomtatással együtt.

Az esküvőt tervező pároknak is rengeteg, szezonális ötlet áll a rendelkezésére. Az évszak hangulatához illő esküvői meghívókból nincs hiány. A klasszikus meghívók azonban évszaktól függetlenül, mindig kéznél vannak és nagyon jó döntésnek bizonyulnak. Már csak egy megbízható nyomda kell, ahol minőségi munkát végeznek!

A válogatott meghívó ötleteket érdemes alaposan átnézni, mert így a pár garantáltan rátalál az évszakhoz, esküvői dekorációhoz, stílushoz és hangulathoz illő esküvői meghívóra! A nyomdában a kért példányszámban, a kiválasztott papírra készül el az összes meghívó.

A megtervezett, kiválasztott meghívót a nyomdánkban elkészítjük az előre egyeztetett határidőre. Amennyiben elnyerte a tetszésüket valamelyik meghívó, elég csak pár lépésben személyre szabni és megrendelni a nyomtatást. A kiszállítás, átvétel után már csak a postázás van hátra. A meghívottak hamarosan kézhez kapják a gyönyörűen kivitelezett esküvői meghívókat.

Habár az online meghívók ma egyértelműen teret hódítanak, az esküvőkön kívül egyéb eseményre is érdemes ofszetnyomással előállított, kézzel fogható meghívókat terveztetni és postára adni. Egyszerűen szebb, maradandóbb egy papíron érkező invitálás, amit ráadásul el is lehet rakni emlékbe, akár be is lehet kereteztetni. A színvonalas nyomdai szolgáltatások garantálják, hogy a meghívó valóban képkeretbe illő legyen!

nyomdánk szolgáltatásairól minden információt megadunk a pároknak, megrendelőknek az egyik, megadott elérhetőségen. Keressen minket a honlapunkon megadott telefonszámon vagy az email címen, érdeklődjön a részletekről!