A meghívó az első, ami hírül viszi a szerelmesek esküvőjének napját. Sokan el is teszik emlékül, így nem mindegy, hogyan néz ki, és mindez milyen minőségű.

Manapság már csak a képzelet szab határt egy esküvői meghívónak. Az anyagok, színek, betűtípusok és formák hatalmas választéka áll rendelkezésünkre.

A legelterjedtebb típus az anyagok közül a gyöngyházpapír, de népszerű mellette a pauszpapírral kombinált színes papír is. Fontos tudni, hogy bizonyos igények egyedi eljárásokat igényelnek egy nyomdától, ilyen például a merített papír, a dombornyomás vagy a digitális kivágás.

A legnépszerűbb színeknél ma már nem állíthatjuk, hogy csak az elegáns, visszafogott színek lennének divatosak. Ellenkezőleg: a fiatal párok a világos hátterekhez merészebb színeket választanak, míg előfordul a sötét hátterű meghívó világos, vagy metál színű betűkészlettel. A választott színek minden esetben harmonizálnak a meghívó „kiegészítőivel”, úgy mint a borítékkal, szalagokkal.

A grafikai megoldások egészen egyediek, ezzel a lehetőséggel sok fiatal él is, és a saját maguk tervezte meghívók megvalósítását kérik nyomdánktól. Ebben természetesen mindenkinek segítségére vagyunk, de a konkrét terv nélkül érkezőket is mindenben támogatunk, hogy igényes esküvői meghívóik legyenek. Forduljon bizalommal nyomdánkhoz meghívó készítéssel kapcsolatos elképzeléseivel is!