Kilépőpapír szoláriumba feliratos változatban

 

A kilépőpapír az igényes szoláriumhoz hozzá tartozik. A szolárium egy intim hely, ahol barnulni lehet, de nem mindegy, hogy mennyire higiénikus a hely, ahová járnak a vendégek. A berendezéseket minden egyes vendég után meg kell tisztítani, valamint új eszközöket odakészíteni az olyan egyszer használatos darabokból, mint a kilépőpapír.

A kilépőpapír vagy szolárium kilépő, az álló szolárium padlójára kerül, ami mezítláb belépő vendégek számára biztosít higiéniát. Ideális esetben minden vendég után cserélni kell a higiénikus lábalátét papírt, hogy véletlenül se történjen semmilyen fertőzés és a vendégek ne adják tovább egymás között.

Keressen minket bizalommal és rendeljen a nyomdánktól szoláriumába saját kilépőpapírokat nagy mennyiségben, saját grafikával és szöveggel. Az igényes szolgáltatóegységből nem hiányozhatnak az ilyen kiegészítők, amik a vállalkozás arculatának az elemeit is magukon viselhetik. A honlapon megadott elérhetőségeink egyikén kérjen árajánlatot szolárium kilépőpapírra!