könyvnyomtatás sokféle kiadványra vonatkozhat a tankönyvtől a szépirodalmi művön át a szakácskönyvig. Egy kiadvány a témájától, műfajától függően különböző közönségnek szólhat. Mindenkinek más az ízlése vagy az érdeklődése, ha arról van szó, hogy milyen könyvet, kiadványt emel le egy könyvespolcról, de abban az egyben biztosan megegyeznek egymással az olvasók és a könyvvásárlók, hogy a minőségi módon kivitelezett kiadványt élvezetesebb lapozgatni.

A könyvnyomtatás a kezdete a kiadvány életének. Itt kapja meg a formáját a könyv, a leírt szavak papírra kerülnek, a papírt pedig borító fogja közre. Akár puhafedelű egy borító, akár komolyabb, keményfedelet kap, a papír és a borító is közrejátszik abban, hogy a kiadvány milyen minőségi kategóriába sorolható.

A könyvnyomtatásnak is megvannak a maga szempontjai, amiket minden megrendelőnek sorra kell vennie. Ne hagyja ki egyiket sem, ha azt szeretné, hogy olyan kiadvány készüljön el és érkezzen a nyomdagépből, amit büszkén vehet át!

Először is szükség van arra a könyvnyomtatás végleges megrendelése előtt, hogy árajánlatot kérjen a nyomdától. Az árajánlatnak tartalmaznia kell, hogy hány példányban készül el a könyvnyomtatás, és mikorra vállalja a nyomda a határidőt, mekkora díjat számol fel a szolgáltatásért. Ezen kívül a megrendelőnek kell dönteni a kiadvány fontos paramétereiről. Ilyen eldöntendő kérdés az, hogy a könyv puha vagy kemény fedelet kapjon, fóliával vagy anélkül, milyen papírra készüljön, mekkora méretben, hány darab legyen a könyvből, és mennyi idő van arra, hogy a könyvnyomtatás elkészüljön.

Nyomdánk kedvező áron vállal könyvnyomtatást kis vagy nagy példányszámban rendelt kiadványokhoz egyaránt. Ha arra van igény, akár expressz gyorsasággal kivitelezzük a nyomtatást, és valóban rövid határidővel érünk a megrendelés végére.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba nyomdánkkal, és kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot az egyik megadott elérhetőségen!