könyvnyomtatás sokféle kiadványra vonatkozhat a tankönyvtől a szépirodalmi művön át a szakácskönyvig. Egy kiadvány a témájától, műfajától függően különböző közönségnek szólhat. Mindenkinek más az ízlése vagy az érdeklődése, ha arról van szó, hogy milyen könyvet, kiadványt emel le egy könyvespolcról, de abban az egyben biztosan megegyeznek egymással az olvasók és a könyveket vásárlók, hogy a minőségi módon kivitelezett kiadványt élvezetesebb lapozgatni.

A  könyvnyomtatás a kezdete a kiadvány életének. Itt kapja meg a formáját a könyv, a leírt szavak papírra kerülnek, a papírt pedig borító fogja közre. Akár puha fedelű egy borító, akár komolyabb, kemény fedelet kap, a papír és a borító is közrejátszik abban, hogy a kiadvány milyen minőségi kategóriába sorolható.

A  könyvnyomtatásnak is megvannak a maga szempontjai, amiket minden megrendelőnek sorra végig kell vennie. Ne hagyja ki egyiket sem, ha azt szeretné, hogy olyan kiadvány készüljön el és érkezzen a nyomdagépből, amit büszkén vehet át a megrendelő.

Először is szükség van arra a  könyvnyomtatás végleges megrendelése előtt, hogy árajánlatot kérjen a nyomdától. Az árajánlatnak tartalmaznia kell, hogy hány példányban készül el a  könyvnyomtatás és mikorra vállalja a nyomda a határidőt, mekkora díjat számol fel a szolgáltatásért. Ezen kívül a megrendelőnek kell eldönteni a kiadvány fontos paramétereiről. Ilyen eldöntendő kérdés az, hogy a könyv puha vagy kemény fedelet kapjon, fóliával vagy anélkül, milyen papírra készüljön és mekkora méretben, hány darab legyen a könyvből és mennyi idő alatt van szükség arra, hogy a könyvnyomtatás elkészüljön.

A nyomdánk kedvező áron vállal könyvnyomtatást kis vagy nagy példányszámban rendelt kiadványokhoz egyaránt. Ha arra van igény, akár expressz gyorsasággal kivitelezzük a nyomtatást és valóban rövid határidővel érünk a megrendelés végére.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba a nyomdánkkal és kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot az egyik megadott elérhetőségen!