A címkenyomtatást elvégezheti saját berendezéssel vagy meg is rendelheti ezt a szolgáltatást. Mérlegelje, hogy Önnek vajon melyik az, amelyik jobban megéri!

A címkékkel a kereskedelemben, az iparban, a logisztika területén, az iroda világában, de az egészségügyben és az otthonokban is lehet találkozni. Minden címkézhető, amiről azt szeretnénk, hogy könnyen megtalálható, azonosítható legyen. A gyors és egyértelmű információ közvetítés a címkék egyik feladata.

A címkéket elő lehet állítani nyomdában és el lehet készíteni nyomtató berendezéssel is. Lássuk, hogy melyik opciót, mikor érdemes választani!

A nyomdában készült címkék előnyei:

  • professzionális nyomdai gépeken történik a nyomtatás, ami garantálja a legmagasabb minőséget
  • minden megrendelés egyedi igények szerint készülhet, teljes mértékben a megrendelő elképzeléseit követve
  • a nyomtatás extra gyorsan, akár utolsó pillanatban is el tud készülni, de a megbeszélt határidőt egy megbízható nyomda mindig garantálni tudja
  • nagy mennyiségben is nyomtatnak címkét, ami hosszabb időre elegendő lehet

A címkenyomtató berendezés előnyei:

  • kisebb mennyiségben készíthet vele címkét
  • a számítógépen elkészített mintát a gép a címkék felületére nyomtatja és a kért darabszámban kiadja
  • hasznos címkenyomtatót alkalmazni, ha rendszeresen, naponta szükség van új címkékre
  • érdemes címkenyomtatóba fektetni, ha a használata visszahozza az árát és a gép nem marad kihasználatlanul

A raktárak és irodák olyan munkakörnyezetet jelentenek, ahol a címkékből nagy mennyiség fogy. Az egyszerű, feliratozható vagy nyomtatott címkéket dobozokra, dossziékra, polcokra stb. ragasztják. A kreatívabb kivitelezésű címkéket reklámokhoz, egyedi promóciókhoz szokás megtervezni. Az előbbi esetben címkenyomtató is elég, az utóbbihoz inkább nyomda szolgáltatásai illenek.

A nyomdánk nyitva áll azok előtt az ügyfelek előtt, akik igénylik a színvonalas nyomdai szolgáltatásokat. Lépjen kapcsolatba velünk, a kollégánk örömmel nyújt Önnek támogatást abban, hogy az offline anyagok időben és az elvárásai szerint elkészüljenek!