Amit az ofszetnyomásról tudni érdemes

Az ofszetnyomás több mint egy évszázados múltra tekint vissza, hiszen az első ofszetnyomó gép 1907-ben jelent meg, azonban magát a technológiát egy New Jersey-beli nyomda tulajdonosa, Ira W. Rubel a véletlennek köszönhetően fedezte fel. Napjainkban az ofszetnyomás a legelterjedtebb nyomdaipari technológia, melyet minden olyan szegmensben eredményesen használnak, ahol nagy példányszámú minőségi termék előállítására van szükség és igény.

A technológia egy közvetett síknyomást takar, amely a termelés során a rotációs elv alapján geometriailag, egy hengeres felületről egy hengeres felületre történik a nyomtatás. Ez a nyomástechnikai eltér a többi módszertől, valamint fekete-fehér és színes nyomtatásra is kiválóan alkalmas eljárás.

Az ofszetnyomás előnyei:olcsonyomda.eu.2.maj

 • Rövid időn belül nagy példányszámú termék állítható elő.
 • Minőségi termékek jönnek létre a technológiával, példányszámtól függetlenül.
 • Gazdaságos eljárás: minél nagyobb mennyiségű anyag előállítására van szükség, annál kedvezőbb a befektetés.

Az ofszetnyomás felhasználási területei:

 • Könyvek
 • Prospektusok
 • Újságok
 • Plakátok
 • Szóróanyagok és reklámanyagok
 • Katalógusok
 • Címkék
 • Egyéb kiadványok

Tekintse meg weboldalunk szolgáltatásait, melyek közül számtalannál alkalmazható eredményesen az ofszetnyomás technológiája, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Árajánlatot kérek!

Mit is értünk ofszet nyomtatás alatt?

Ofszet nyomtatást általában akkor alkalmaznak, ha a nyomtatandó tartalomból sok példányszám kell, de a költségeknek relatíve alacsonyan kellene maradniuk. Az ofszet nyomtatás során lemezeket használnak, az alapszíneknek megfelelően. Majd ezek a formák a nyomat helyén felveszik a festéket a hengerektől, azt egy másik, gumival bevont hengerre szállítják, majd pedig végül erről a hengerről kerül a festék a papírra. Így lehetséges, hogy minél nagyobb darabszámban kell nyomtatni, annál olcsóbb lesz az ofszet nyomtatás, hiszen a nyomóformákat csak egyszer kell elkészíteni, s ezzel végzik el az egész nyomtatási folyamatot. Tehát az előállítási költség egyszer jelentkezik, s értelemszerűen az oszlik el a teljes mennyiségre. Az ofszet nyomtatást fõleg akkor alkalmazzák, ha a nyomtatni kívánt példányszám meghaladja az ezer darabot, s egészen a százezres nagyságrendû darabszámig el lehet menni ezzel a technológiával. Nem igényel különleges papírfajtát, a vékony papíroktól a kartonokig mindenféle papírra képesek nyomtatni, színek tekintetében pedig lehet akár négyszínû, vagy direkt színes nyomtatás.

Ofszet nyomtatás, a legjobb választás!

ofszet nyomtatás

Az ofszet nyomtatásnál nem kell lemondani a minőségről a kedvező árért cserébe. Legyen Önnek is színvonalas névjegykártyája, reklámanyagja az eljárással!

Bizonyos nyomdai termékeknél, például a névjegykártyáknál vagy a reklámanyagoknál kulcsfontosságúak az esztétikai tényezők is. A színes, igényesen kidolgozott kártyák, prospektusok sokat elárulnak egy adott vállalkozásról. Az emberek sokkal könnyebben figyelnek fel a cég szolgáltatásaira, termékeire, ezért érdemes körültekintőnek lenni ezen a területen is. Egyesek azt gondolnák, hogy az igényesen kidolgozott reklámanyagokért mélyen kell a pénztárcájukba nyúlniuk. Amennyiben az ofszet nyomtatást választják, nem csupán színvonalas nyomdai termékekhez juthatnak hozzá a megrendelők, hanem még spórolhatnak is!

Az ofszet nyomtatás tökéletes választás a névjegykártyákkal, szóró és reklámanyagokkal kapcsolatban, ezen kívül pedig újságoknál, plakátoknál és naptáraknál is előszeretettel választják az eljárást, nem véletlenül. A technológia lehetővé teszi a részletgazdag nyomtatást, tökéletesen visszaadja a színeket. A végeredmény nagyon ízléses és látványos, amivel nem okozhat nehézséget felkelteni az emberek figyelmét a szolgáltatásokra, termékekre. Az ofszet nyomtatás olcsó és gazdaságos, jelentős összegeket lehet megtakarítani, így az embernek nem kell drága nyomdai szolgáltatást igénybe vennie ahhoz, hogy például igényes formában hirdesse magát. Az eljárással a megrendelő csak előnyökre tehet szert, érdemes mihamarabb igénybe venni.

Az ofszet nyomtatás előnyeit nálunk biztosan megtapasztalhatja. Modern berendezéseket használunk a megrendelések teljesítéséhez, amik pontosan, gyorsan dolgoznak. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és más szolgáltatásunkról is tájékozódhat. Ha kérdezni szeretne az ofszet nyomtatásról, vagy leadná a rendelését, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Névjegykártya nyomtatás precíz kivitelezéssel!

névjegykártya nyomtatás

névjegykártya nyomtatás a vállalkozók számára nyújt elérhető áron minőségi szolgáltatást. A nyomdánkra rábízhatja a megtervezett névjegyei határidős nyomtatását, méghozzá megfizethető áron. A névjegyei nélkül egy vállalkozó nem tudja kihasználni a kapcsolatépítésre szóló lehetőségeit. Forduljon bizalommal a nyomdánkhoz és rendelje meg a névjegykártya nyomtatást rövid határidővel!

A következő találkozón, szakmai napon vagy egy véletlen szituációban már az új névjegyét nyújthatja oda valakinek, akit érdekelhetnek a termékei, a szolgáltatásai, a szaktudása. Ahogyan maga a névjegykártya grafikája és tartalma sokat számít, úgy a megvalósítása is lényeges. Egy hanyag kivitelezéssel készült kártya hiába van ügyesen megtervezve, hanem mutat jól. A színek, a papír minősége, a precíz kidolgozás vagy a pontos vágás mind hozzájárul ahhoz, hogy maga a névjegykártya nyomtatás is a legjobb minőséget produkálja.

Ne keresse tovább, amit nálunk is megtalál, kérjen árajánlatot színvonalas nyomtatási munkára!