A nyomtatás tömeges elterjedése a reneszánsz korban kezdődött a Gutenberg-féle nyomdapréssel, és az évszázadok során sok eltérő nyomtatási eljárás fejlődött ki, míg elértünk jelenünkbe, a flexo nyomdák világába.

A nyomdászat hihetetlen változást hozott az emberek életébe, azonban nem csak a könyvek formájában, hanem tartalmában is történtek újítások. A könyvek kiadási idejének lerövidülése és a nagy példányszám lehetővé tette, hogy a sokat forgatott és természetesen még mindig nagy példányszámban kiadott klasszikusokon, egyházi szövegeken kívül friss irodalmat és aktualitásokat is megjelentessenek a kiadók.

Napjainkban a flexo nyomdák a névjegytől szinte bármilyen céges nyomtatványig, minden dokumentumot kiviteleznek, ami egy irodába, vagy akár a mindennapokba kellhet. A szórólaptól a könyvekig, mindent, ami nyomtatható, elkészíthetünk a korszerű technológiával. Cégünk az állandó termékskála mellett idényjellegű nyomdai termékek előállításával is foglalkozik, így flexo nyomdánkban tényleg bármit megvalósíthatunk, amit Ön elképzelt!

Tájékozódjon weboldalunkon, és bátran forduljon hozzánk ötleteivel, igényeivel!