Élelmiszer csomagolásban is otthon vagyunk!

Rohanó világunkban óriási kereslet van a gyorséttermekre, illetve minden úgynevezett streetfoodos helyre, ahol viszonylag gyorsan lehet valamit enni. Ebbe beletartoznak az ismert gyorséttermi hálózatoktól kezdve a sarki hamburgerezőkön át a családias jellegű gyrososok is. Ha Ön is egy ilyen hamburgerezőt, vagy gyrosost üzemeltet, a legjobb helyen jár, ugyanis nálunk minden szükséges csomagolóanyagot beszerezhet hozzá!

Egyrészt gondolnunk kell az elviteles rendelésekre. Fontos, hogy a csomagolóanyag ne engedje át a zsírt, és ne tudjon egyhamar elázni, mint például egy egyszerű papír. Ne legyen túl bonyolult, hiszen sokan menet közben eszik meg ezeket az ételeket (például a sültkrumplis tasakból könnyen csipegethetünk úgy, hogy közben nem leszünk zsírosak). Másrészt pedig, ha helyben is biztosítunk fogyasztási lehetőséget, akkor nem csak magának az ételnek a csomagolását kell megoldanunk, hanem szükség lesz például a tálcákra helyezhető, azokat megvédő papírlapokra is.

Keressen minket csomagolóanyagainkkal kapcsolatban is! Ha kérdése lenne, tegye fel elérhetőségeinken!

Élelmiszer csomagolás igényesen kivitelezve!

Az élelmiszer csomagolás elkészítésénél nemcsak az esztétikum számít, hanem a biztonság is. Egy figyelemfelkeltő, az aktuális trendeket követő csomagolás akkor minőségi, ha a funkcióját is be tudja tölteni. A tiszta, erős, méretben megfelelő és kifejezetten az élelmiszerek csomagolásához tervezett, élelmiszer-biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező csomagolás az ideális.

A jó csomagolás védi a terméket, könnyen lehet szállítani, tartós, és az is az is fontos, hogy a legújabb igényeknek is meg tud felelni. Ilyen aktuális igény az is, hogy az élelmiszer csomagolás környezetbarát anyagból készüljön, újrahasznosítható legyen, amennyire csak lehetséges.

A kész csomagolás nyomtatását, kivitelezését bízza ránk, és rendelje meg prémium szolgáltatásainkat kedvező árakon! Papírtasakokat, műanyag vagy melegítésre, hűtésre alkalmas csomagolásokat, egyszerű vagy különleges grafikával ellátott csomagolást is készítünk. Amennyiben érdekli az ajánlatunk, keressen minket a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén, és kérjen árajánlatot élelmiszer csomagolásra!