Címkenyomtatás minőségi kivitelben, nagyobb tételben!

címkenyomtatás szolgáltatás mindenhol nélkülözhetetlen, ahol valamilyen termék kerül forgalomba! Sok mindent fel lehet címkézni, és vannak olyan dolgok, amiket fel is kell címkézni. Az olyan termékek nem maradhatnak címke nélkül, amikről információt szeretne közölni a gyártó, illetve a forgalmazó.

A címkenyomtatás segítségével ezeket az információkat lehet a kiválasztott alapanyagra rögzíteni, a megadott paraméterek alapján. A címkenyomtatáshoz tehát rendelkezni kell a címkére szánt szöveggel, információkkal, tudni kell, hogy textil, papír vagy öntapadós címkét szeretnének a megrendelők, és a méretet is meg kell határozni.

A címke lehet nyomott és nyomatlan, az utóbbit akkor érdemes megrendelni, ha később akarják a címkét feliratozni. Dobozolt árura, palackozott termékre is kerülhet címke, de raktárak polcainak feliratozásához is lehet rendelni címkenyomtatást, és a kész címkét helyben felragasztani a kijelölt helyre.

címkenyomtatást rendelje meg kiváló ár-érték arányban nyomdánktól, ha megbízható szolgáltatást keres!

Érdekességek a flexonyomásról

flexonyomás technológiája egészen az 1890-es évekig nyúlik vissza, azonban akkor még anilinnyomásként volt ismert. Az eredeti név az anilin nyomófestéknek volt köszönhető, mivel azonban a festéknek rossz hírneve volt az élettani hatásai miatt, 1951-ben megtörtént a névváltoztatás. A flexonyomás egy közvetlen nyomtatási eljárás, hasonlóan a magasnyomáshoz, azonban ebben az esetben egy más kémiai összetétellel rendelkező festék felhasználásával és flexibilis nyomóformával megy végbe a folyamat.

A magasnyomás egyik legdinamikusabban fejlődő, ugyanakkor egyik legfiatalabb ágazata a flexonyomás, melynél a rugalmas nyomóformák különböző hengerpalástra vannak rögzítve, így a technológia segítségével nagyon különböző felületeket lehet létrehozni. Hazánkban elsősorban a csomagolóipar alkalmazza a flexonyomás lehetőségét, például címkék, csomagolóanyagok esetében.

További információért forduljon hozzánk bizalommal, valamint tekintse meg szolgáltatásainkat, és kollégáink készséggel várják megrendeléseit!