Célnak megfelelően tervezett címkékre van szükség nagy mennyiségben? Egyedi, gyors és tartós megoldást keres? Bízza ránk a precíz címkenyomtatást!

A jelölésre szolgáló címkék fontos szerepet töltenek be az irodákban, a kereskedelem, a raktározás, a szállítmányozás területén is. A termékek és a csomagok gyors, egyszerű azonosításához nélkülözhetetlenek, többféle méretben kerülnek felhelyezésre.

A tájékoztatásra, az információk pontos átadására alkalmas matricák lehetővé teszik a dokumentumkövetést, a csomagok és a termékek egyszerű követését, valamint nagy segítséget nyújtanak leltározás során is. Nem hiányozhatnak az árukról, így szinte minden területen megtalálhatóak.

Jól felszerelt nyomdánkban foglalkozunk címkenyomtatással is, ezáltal ha megbízható megoldásra van szüksége egyéni igényei szerint, minél rövidebb időn belül, akkor a legjobb helyen jár. Minden szempontra ügyelünk a címkenyomtatás során, hiszen tudjuk, hogy mennyire fontos az időtállóság, a könnyű leolvashatóság.

Bármilyen típusú és méretű, alakú termékek esetében szeretné a címkézést hatékonyan kivitelezni, nálunk lehetősége van a megfelelő címkenyomtatásra. Korszerű eszközökkel dolgozunk, egyéni kérés szerint nyomott és nyomatlan változatokat is biztosítunk. Ennek köszönhetően ha később szeretné a címkéket feliratozni, nem okozhat gondot.

A címkézés hasznos az értékesítést illetően, elősegíti az egyedi csomagolás kivitelezését. Könnyen megjeleníthetőek a szükséges információk, gördülékenyen megoldható a címkék ragasztása. Ennek érdekében azonban elengedhetetlen a kiváló minőségű címkenyomtatás.

Flexonyomdai eljárásunkkal lehetőség van közvetlenül nyomtatni. Flexibilis nyomóformával kerül sor a festék alkalmazására, és magasnyomású technikával készülnek el a megrendelések. A címkék, a csomagolóanyagok esetében tökéletes megoldást nyújt ez a módszer.

Ossza meg egyéni igényeit, és jusson hozzá a célnak megfelelő címkékhez könnyen! Bármilyen kérdése van a szolgáltatásunkkal, így a címkenyomtatással kapcsolatban, készséggel állunk a rendelkezésére.