Élelmiszercsomagolásban is otthon vagyunk!

Élelmiszercsomagolásban is otthon vagyunk!Rohanó világunkban óriási kereslet van a gyorséttermekre, illetve minden úgynevezett streetfoodos helyre, ahol viszonylag gyorsan lehet valamit enni. Ebbe beletartoznak az ismert gyorséttermi hálózatoktól kezdve a sarki hamburgerezőkön át a családias jellegű gyrososok is. Ha Ön is egy ilyen hamburgerezőt, vagy gyrosost üzemeltet, a legjobb helyen jár, ugyanis nálunk minden szükséges csomagolóanyagot beszerezhet hozzá! Egyrészt gondolnunk kell az elviteles rendelésekre. Fontos, hogy a csomagolóanyag ne engedje át a zsírt, és ne tudjon egyhamar elázni, mint például egy egyszerű papír. Ne legyen túl bonyolult, hiszen sokan menet közben eszik meg ezeket az ételeket. Például a sült krumplis tasakból könnyen csipegethetünk úgy, hogy közben nem leszünk zsírosak sem. Másodsorban pedig, ha helyben is biztosítunk fogyasztási lehetőséget, akkor nem csak magának az ételnek a csomagolását kell megoldanunk, hanem szükség lesz például a tálcákra helyezhető, azokat megvédő papírlapokra is. Keressen minket csomagolóanyagainkkal kapcsolatban is! Ha kérdése lenne, tegye fel elérhetőségeinken!

Élelmiszer csomagolás igényesen kivitelezve!

élelmiszer csomagolás

Az élelmiszer csomagolás elkészítésénél nemcsak az esztétikum számít, hanem a biztonság is. Egy figyelemfelkeltő, az aktuális trendeket követő csomagolás akkor minőségi, ha a funkcióját is be tudja tölteni. A tiszta, erős, méretben megfelelő és kifejezetten az élelmiszerek csomagolásához tervezett, élelmiszer biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező csomagolás az ideális.

Védik a terméket, könnyen lehet őket szállítani, tartósak is az is fontos, hogy a legújabb igényeknek is meg tudjanak felelni. Ilyen aktuális igény az is, hogy az élelmiszer csomagolás környezetbarát anyagból készüljön, újrahasznosítható legyen, amennyire csak lehetséges.

A kész csomagolás nyomtatását, kivitelezését bízza ránk és rendelje meg prémium szolgáltatásainkat kedvező árakon! Papír tasakokat,  műanyag vagy melegítésre, hűtésre alkalmas csomagolásokat, egyszerű vagy különleges grafikával ellátott csomagolást is készítünk. Amennyiben érdekli az ajánlatunk, keressen minket a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén és kérjen árajánlatot élelmiszer csomagolásra!