Kézműves termékek címkézéshez is végzünk megrendelésre címkenyomtatást. A kis példányszámú címkék elkészítését is nyugodtan bízza a nyomdánkra!

A termék címkékre minden, értékesíteni kívánt áruhoz szükség van. Az öntapadós címkére minden információ felkerül, ami a termékről mesél a vásárlónak. A nyomtatás megrendelése kis példányszám esetén is indokolt. A kézműves termékek piacán egyre több szereplő jelenik meg. A hazai vállalkozók saját készítésű, prémium minőségű termékeikkel kiemelkednek az átlagos kínálatból.

Az olyan termékek, mint a házi méz, lekvár, szappan, bor, szörp vagy csokoládé és sör szintén egyedi címkét kapnak. Az ilyen termékek jellemzően nem készülnek nagy tételben, hiszen a vállalkozó kis céget tart fent, aminek a védjegye a limitált kínálat. Ennek köszönhetően címkékből is csak átlátható mennyiségre van szükség, de ugyanolyan minőségűre, mint amilyen az áruházak polcaira kihelyezett, gyárakból érkező termékeken is látható.

A címkenyomtatás megrendelésével biztosítani tudja a vállalkozó, hogy mindig legyen kéznél elegendő mennyiségben olyan termékcímke, ami a tervezett méretben, formában, tartalommal készül. A címkék öntapadós változatban kérhetőek, a kis példányszámú termékekre kézzel is felragaszthatóak, illetve kézi címkézőgéppel is címkézhetőek.

nyomdai minőségben készült termékcímkékről mindig el lehet mondani, hogy tartós anyagból készülnek, olvasható, esztétikus, igényes tartalom kerül a felületükre. Az ilyen címke nem kopik le könnyen, nem hólyagosodik vagy szakad, hozzá tud adni a termék dizájnjához, a vásárlókat segíti az információk leolvasásában. Egy mutatós, megtervezett címke képes magának a terméknek a minőségét is közvetíteni, vásárlókat szerezni.

Amennyiben nem rendelkezik otthoni címkenyomtatóval és szeretne nyomda minőségű termék címkéket rendelni a kézműves, kis példányszámban készülő termékeihez, a nyomdánk szolgáltatásai a rendelkezésére állnak. Forduljon bizalommal a nyomdánkhoz és biztosítsa a címke utánpótlását a termékeihez!