Címke nyomtatást vállalunk egyedi tervezésű termék címkékhez. Az ügyfeleink saját címkéit kézzelfogható formában valósítjuk meg a beérkezett tervek alapján.

A termék címke a termék csomagolásának a része, méghozzá nagyon fontos alkotóeleme. A címkén a vásárlók a termékről találnak alapvető tájékoztatást, ami segít abban, hogy el tudják dönteni, meg akarják e vásárolni a terméket. A címke nyomtatásban a termék címkék sokszínű változataival találkozunk. Egyik címke sem ugyanolyan, mint a másik, hiszen egyedi termékhez tartoznak, így a címke maga is egyedi. Ma már a címke alakja sem csak egyféle, a négyzetesen kívül lehet kerek, ovális vagy teljesen formatervezett is. A méretben, alakban eltérő címke ezen kívül magán viseli a brand arculati elemeit is, elsősorban a színek, a név és a logó az, ami meghatározó. A címke nyomtatás során ezek a grafikai elemek kerülnek a címkére, arányos méretben.

A címke nyomtatás természetesen nem kizárólag a címke grafikájára helyezi a hangsúlyt. A nyomtatandó anyag, maga a címke is lényeges. A címke nyomtatás fejlődése lehetőséget ad arra a megrendelőknek, hogy választani tudjanak a különböző tulajdonságokkal bíró címke papírok között. Erős, visszaszedhető, vízálló vagy uv álló címkén szeretné látni a nekünk továbbított grafikát? A címke nyomtatásban meg tudjuk valósítani az egyedi ügyfél igényeket is, mert a rendelkezésünkre áll az ehhez szükséges szakmai tudás, rutin és persze a korszerű géppark is. Forduljon hozzánk bizalommal, ha a  termék címkékből minőségit, egyedit, tartósat és igényeset akar készíttetni egy bizonyos mennyiségben!

A címke nyomtatás a nyomdánk egyik gyakran igénybe vett szolgáltatása. Azoknak az ügyfeleknek tudunk ezzel a nyomtatási szolgáltatással segíteni, akik címkézéshez szeretnének nagyobb darabszámban öntapadó címkét rendelni vagy éppen limitált számú címkére van szükségük. Lépjen kapcsolatba a nyomdánkkal, ha szimpatikus Önnek az, amit kínálni tudunk és kérjen tőlünk egyedi ajánlatot! A kollégáinkat el tudja érni üzenetben és telefonon is.