Címke nyomtatás minőségi kivitelben, nagyobb tételben!

címke nyomtatás szolgáltatása mindenhol nélkülözhetetlen, ahol valamilyen termék kerül forgalomba! Sok mindent fel lehet címkézni és vannak olyan dolgok, amiket fel is kell címkézni. Az olyan termékek nem maradhatnak címke nélkül, amikről információt szeretne közölni a gyártó, illetve a forgalmazó.

A címke nyomtatás ezeket az információkat a kiválasztott alapanyagra rögzíti, a megadott paraméterek alapján. A címke nyomtatáshoz tehát rendelkezni kell a címkére szánt szöveggel, információkkal, tudni kell, hogy textil, papír vagy öntapadós címkét szeretnének a megrendelők és annak a méretét is meg kell határozni.

A címke lehet nyomott és nyomatlan, az utóbbit akkor érdemes megrendelni, ha később akarják a címkét feliratozni. Dobozolt árura, palackozott termékre is kerülhet címke, de raktárak polcainak feliratozásához is lehet rendelni címke nyomtatást és a kész címkét helyben felragasztani a kijelölt helyre.

címke nyomtatást rendelje meg kiváló ár-érték arányban nyomdánktól, ha megbízható szolgáltatást keres!

Címke nyomtatás az ügyfelek igényeinek megfelelően!

Címke nyomtatás, minőségi, megbízható szolgáltatás keretein belül, különböző megoldások, igényes kivitelezés, válasszon minket!

Ahány ügyfél, annyiféle igény merülhet fel a címke nyomtatással kapcsolatban. Sokan szeretnének öntapadós típusokat felhasználni, mások ragaszkodnak az egyszerűbb megoldásokhoz, mint például a fekete-fehér címkékhez. Egyeseknek színes nyomtatott címkékre lehet szükségük, amikkel még vonzóbbá, látványosabbá tehetik termékeiket. Bármilyen elképzelésről, elvárásról is legyen szó, cégünk alkalmazkodni a címke nyomtatás keretein belül a felmerülő igényekhez!

Mivel fontosak számunkra az ügyfelek, szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy a különböző címke nyomtatási feladatokkal kapcsolatban szóba jöhessen. Papír és műanyag alapra egyaránt tudunk készíteni feliratokat. A papír alap több termék azonosítókódjának előállításához is ideális lehet, azonban vannak olyan árucikkek, amik a tulajdonságaik miatt inkább műanyag címkéket igényelnek. Boros és sörösüveg címkék nyomtatásáért is bátran fordulhat hozzánk, ezzel kapcsolatban is ideális alternatívát nyújtunk az ügyfeleknek. Méz és savanyúság címkézés előtt is állunk az ügyfelek rendelkezésére.

Ha adatokat tartalmazó címkéket nyomtatna, garantáljuk, hogy nem fog csalódni az általunk kínált megoldásban. A pontos, precíz előállításnak köszönhetően az adatok könnyedén kivehetők a címkékről, így a vevők egyszerűen tájékozódhatnak például a termékek tulajdonságairól.

A címke nyomtatáshoz modern, megbízható eszközöket, minőségi alapanyagokat használunk fel. A végeredmény minden esetben kifogástalan, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a szolgáltatással. A címke nyomtatást rövid határidővel vállaljuk, kedvező áron. Hosszú távon számíthat ránk, így a jövőben is leadhatja a rendelését nálunk.

címke nyomtatásban élen járunk, bízza ránk bátran magát! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a szolgáltatásról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak az érdeklődőknek.

címke nyomtatás

Érdekességek a flexo nyomásról

A flexo nyomás technológiája egészen az 1890-es évekre nyúlik vissza, azonban akkor még anilinnyomásként volt ismert, amely az anilin nyomófestéknek volt köszönhető, mivel azonban a festéknek rossz hírneve volt az élettani hatásai következtében, 1951-ben megtörtént a névváltoztatás. A flexo nyomás egy közvetlen nyomtatási eljárás, hasonlóan a magasnyomáshoz, azonban ebben az esetben egy más kémiai összetétellel rendelkező festék felhasználásával és flexibilis nyomóformával megy végbe a folyamat.

A magasnyomás egyik legdinamikusabban fejlődő, ugyanakkor egyik legfiatalabb ágazata a flexo nyomás, melynél a rugalmas nyomóformák különböző hengerpalástra vannak rögzítve, így a technológia segítségével nagyon különböző felületeket lehet létrehozni. Hazánkban elsősorban a csomagolóipar alkalmazza a flexo nyomás lehetőségét, például címkék, csomagolóanyagok esetében.

További információért forduljon hozzánk bizalommal, valamint tekintse meg szolgáltatásainkat és kollégáink készséggel várják megrendeléseit!