Címke nyomtatás minőségi kivitelben, nagyobb tételben!

címke nyomtatás szolgáltatása mindenhol nélkülözhetetlen, ahol valamilyen termék kerül forgalomba! Sok mindent fel lehet címkézni és vannak olyan dolgok, amiket fel is kell címkézni. Az olyan termékek nem maradhatnak címke nélkül, amikről információt szeretne közölni a gyártó, illetve a forgalmazó.

A címke nyomtatás ezeket az információkat a kiválasztott alapanyagra rögzíti, a megadott paraméterek alapján. A címke nyomtatáshoz tehát rendelkezni kell a címkére szánt szöveggel, információkkal, tudni kell, hogy textil, papír vagy öntapadós címkét szeretnének a megrendelők és annak a méretét is meg kell határozni.

A címke lehet nyomott és nyomatlan, az utóbbit akkor érdemes megrendelni, ha később akarják a címkét feliratozni. Dobozolt árura, palackozott termékre is kerülhet címke, de raktárak polcainak feliratozásához is lehet rendelni címke nyomtatást és a kész címkét helyben felragasztani a kijelölt helyre.

címke nyomtatást rendelje meg kiváló ár-érték arányban nyomdánktól, ha megbízható szolgáltatást keres!

Érdekességek a flexo nyomásról

A flexo nyomás technológiája egészen az 1890-es évekre nyúlik vissza, azonban akkor még anilinnyomásként volt ismert, amely az anilinolcsonyomda.eu.3.maj nyomófestéknek volt köszönhető, mivel azonban a festéknek rossz hírneve volt az élettani hatásai következtében, 1951-ben megtörtént a névváltoztatás. A flexo nyomás egy közvetlen nyomtatási eljárás, hasonlóan a magasnyomáshoz, azonban ebben az esetben egy más kémiai összetétellel rendelkező festék felhasználásával és flexibilis nyomóformával megy végbe a folyamat.

A magasnyomás egyik legdinamikusabban fejlődő, ugyanakkor egyik legfiatalabb ágazata a flexo nyomás, melynél a rugalmas nyomóformák különböző hengerpalástra vannak rögzítve, így a technológia segítségével nagyon különböző felületeket lehet létrehozni. Hazánkban elsősorban a csomagolóipar alkalmazza a flexo nyomás lehetőségét, például címkék, csomagolóanyagok esetében.

További információért forduljon hozzánk bizalommal, valamint tekintse meg szolgáltatásainkat és kollégáink készséggel várják megrendeléseit!